Sorggruppe

I folkekirkens sorggrupper kan du finde støtte, hvis du har mistet en du holder af.
Der er mere en 200 sorggrupper i hele landet. De er gratis og åbne for alle.

En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at 'komme videre'. Men fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag.

Sorggruppen i Favrskov ledes af sognepræst Mette Krabbe.
Du er velkommen til at kontakte hende på tlf. 86989065,
hvis du har spørgsmål omkring sorggruppen eller gerne vil deltage i en.

Her kan du læse om, hvad er en sorggruppe kan bruges til og hvordan det foregår.

Den Blå Café

Den Blå Cafe er et supplement til sorggruppen i Folkekirken Favrskov og er både for dig er har været med i sorggruppen og for dig som overvejer at begynde.

Den Blå Cafe er et gratis tilbud til alle i Favrskov, der har mistet et nærtstående menneske og som har lyst til at mødes med andre, der ved hvad det vil sige at miste og stå alene tilbage.

Der er altid kaffe på kanden...

Vært: sognepræst Mette Krabbe.

Læs flyer her

Brug for en at tale med?

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte din lokale præst, hvis du har brug for en at tale med.

Præsten har stor erfaring med at tale med folk i sorg eller krise.

Find kontaktoplysninger

Online sjælesorg

Hvis du ønsker, kan du online få en fortrolig samtale med en præst.